Persondata, privatlivs- og cookiepolitik

Center For Mental Trivsel
Sundbygårdsvej 99
2300 København S
CVR: 38140019
KONTAKT: kontakt@mental-trivsel.dk

Når du er kunde hos Center For Mental Trivsel og besøger websitet indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at vejlede dig i dit forløb, samt tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på hjemmesiden.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, bestiller en konsultation, et forløb, foretager køb via websitet el.lign.

OPLYSNINGER I FORBINDELSE MED KØB /BESTILING AF KONSULTATION /TILMELDELSE TIL ET FORLØB M.V.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. helbredsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking af konsultation eller ved køb.

OPLYSNINGER OM DIN ADFÆRD PÅ HJEMMESIDEN

Der indsamles informationer om din adfærd, når du besøger hjemmesiden, såsom f.eks. hvilke sider du har besøgt, i hvilken rækkefølge, og hvor du har klikket på disse sider. Oplysningerne bruges til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for løbende at optimere hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles på hjemmeside, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

OPLYSNINGER I FORBINDELSE MED AT DU TILMELDER DIG VORES E-POST MED NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig min e-post med nyhedsbrev og tilbud, giver du samtykke til, at jeg behandler dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

BRUG AF PERONOPLYSNINGER, FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNDLAG:

Jeg indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Jeg kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis jeg lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det.

Jeg bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med hjemmesiden, og får mest ud af dit forløb som kunde. Når du opretter dig som Bruger, giver du samtidig samtykke til min behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Persondatapolitik.

Dine personoplysninger (indsamlet i forbindelse med et køb/bestilling af konsultation/tilmeldelse til et forløb mv.) bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere, med det formål at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig.

Når du registrerer dig som kunde, indsamler jeg de oplysninger du selv afgiver fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og evt. helbredsoplysninger.

Formålet er at levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde min aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Dine oplysninger opbevares så længe du er kunde hos mig. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos mig. Kontakt mig her kontakt@mental-trivsel.dk

Hvis du har givet samtykke til e-post, brugers dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder fra Center For Mental Trivsel

COOKIES:

Når du besøger Center For Mental Trivsel websites modtager du automatisk en eller flere cookies.

En ”cookies”, er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Facebook Pixel, Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager Instagram

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

SAMTYKKE:

Når du bruger hjemmesiden, indsamles og behandles i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke. (Se ovenfor hvilke oplysninger der indsamles ved samtykke).

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte kontakt@mental-trivsel.dk

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du ikke længere benytte vores hjemmeside.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil jeg stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre jeg er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til gældende lovgivning.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER OG DATABEHANDLING:

Data om din brug af websitet, hvilket indhold du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i EU godkendte lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine data behandles fortroligt og anonymiseret.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail, samt helbredsoplysninger m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

SLETNING AF PERSONDATA:

Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos mig. Jeg håndterer din henvendelse manuelt. Du kan kontakte os her kontakt@mental-trivsel.dk

Oplysningerne opbevares generelt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Jeg kan afvise rettigheder, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis jeg kan rette oplysninger, gør jeg det naturligvis gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Jeg bestræber mig på at vedligeholde mine tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når jeg sletter dine personoplysninger fra mine tjenester, er det derfor muligt, at jeg ikke kan slette tilhørende kopier fra mine arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert at personoplysningerne fjernes fra mine sikkerhedskopisystemer.

SIKKERHED:

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Overførsel af personfølsomme oplysninger via e-mail eller hjemmesiden Center For Mental Trivsel sker derfor krypteret.

INDSIGT OG KLAGER:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Ovenstående rettigheder håndteres manuelt af kontakr@mental-trivsel.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvis du ønsker, at gøre brug af dine rettigheder til f.eks. opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til denne Persondata-, Privatlivs & cookiepolitik, kan du kontakte os mig følgende:

Center For Mental Trivsel

Sundbygårdsvej 99

2300 København S

CVR: 38140019

 

KAN JEG HJÆLPE DIG?