Hvad siger brugerne

Tak for sidst …

Vil bare fortælle dig, at du har gjort et fantastisk stykke arbejde med mig

Jeg havde en god flyvetur både til Malaga og hjem igen. Jeg kunne sidde og kigge ud af vinduet imens vi lettede og jeg sad endda ved vinduet, da vi landende igen i DK ! Min puls var næsten normal under begge flyveture og jeg var ikke bange … Så noget er der sket!

Så det er jeg meget taknemmelig for

God dag

Malene

Hej Mette

Bliver bare lige nød til at fortælle dig. At du simpelthen har gjort et eller andet ved mig ��

Jeg kunne komme højere op og stå på ski (uden det påvirkede mig) da vi var på skiferie i januar mdr + har vi lige været to dage i Disneyland … Hvor jeg kunne sidde bagerst i flyveren begge veje fra DK til Paris uden at blive påvirket af det. Jeg sad endda og kiggede ud af vinduet da vi lettede (før sad jeg med lukkede øjne, var bange og min puls var tårnhøj

Så endnu engang tak for hjælpen … Min kæreste er så glad for, at vi nu spare penge på ikke at skulle bestille pladser i flyveren og at jeg kan nyde ferien fra starten af nu��

Malene

Mette er som terapeut ekstremt nærværende og god til at lytte ind til hvad ens behov er, og til hvori problemet/smerten egentlig ligger. Hun formår at skabe et trygt terapi-rum, så man som klient kan slappe helt af, og tør overgive sig til at arbejde med sig selv. Mette er både meget personlig men også meget professionel i sin måde at være på, og så er hun virkelig kompetent i at bruge hypnose som middel under terapien. Jeg vil til hver en tid anbefale Mette som psykoterapeut!

Kvinde, 31 år.

Jeg har efter et hypnoseforløb og samtale hos Mette Tvarnø oplevet en bedring af angst og jeg har fået et bedre kendskab til redskaber jeg allerede selv besidder og som jeg kan bruge når der opstår en situation der før med sikkerhed ville have fremprovokeret angst i mig. Selve hypnosen er foregået på en rar og professionel måde med respekt for mine personlige grænser og Mette har været meget nærværende og tillidsvækkende under hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale denne terapiform til andre!”

Signe Bjørn Olsen

Sygeplejerske

Mette er en yderst kompetent terapeut, som er opdateret i den nyeste viden indenfor diverse terapeutiske retninger og derfor kender fordele og ulemper ved de forskellige retninger. Mette har skræddersyet et forløb, der var tilpasset mit behov for at komme af med min stress.

Mit forløb hos Mette har været altafgørende for, hvor jeg er i dag. Jeg lever nu for det meste i balance og ved hvornår jeg skal reagere og hvordan jeg skal reagere når symptomerne kommer. Jeg har haft svært ved at åbne op for mine tanker og følelser, men Mette er så sød og tillidsvækkende, så jeg bliver næsten som en åben bog:-) Onlineprodukterne har været en stor hjælp imellem mine terapitimer hos Mette, da de minder mig om, hvad det er jeg skal gøre for at finde ro og overskud. 

Jeg kan varmt anbefale Mette som terapeut og ikke mindst onlineproduktet  “Stress og angst metoden”, da det altid er lige ved hånden og kan give mig ro. 

Birthe

Sygeplejerske.

Tusind tak Mette! At følge “førstehjælp til stress og angst”, har simpelthen været det bedste jeg har gjort for mig selv. Yderst brugbart, gennemarbejdet og så ovenikøbet let tilgængeligt.

Også samtalerne hos dig har givet mig utroligt meget. Det var en ny verden for mig og en overvindelse at starte i terapi. Dit empatiske sind, din store viden og pro-tilgang gjorde mig dog hurtig tryg og bekræftede mig i, at jeg havde fundet det helt rigtige. TAK! De varmeste anbefalinger.

Anne Louise Wulff

KAN JEG HJÆLPE DIG?