Når vi oplever at tankemylder, bekymringer, grublerier, spekulationer og analyser buldre derudaf, så mærker vi ofte, at vi bliver ukoncentreret, trætte og vores evne til at tænke i kreative løsninger daler.

Hjernen bliver simpelthen dårligere til at problemløse, når tankerne buldre derudaf mange timer dagligt. Kender du nogle af følgende antagelser, der understøtter, at du grubler og bekymrer dig meget?

”Jeg bliver nød til at tænke mig til et svar. ”

”Jeg må analysere mig frem til en løsning.”

”For at slippe alle de svære følelser fra fortiden, må jeg gruble over, hvad der egentlig skete.”

”Jeg bliver nød til at bekymre mig, for at være forberedt.”

”Jeg kan slet ikke styre mit tankemylder, det har helt taget kontrollen over mig.”

Sådanne antagelser holder selvfølgelig liv i den uhensigtsmæssige mentale vane med ”overtænkning.”

Hvis du gerne vil lære at give hjernen ro, så du faktisk øger din evne til at problemløse, så er der hjælp at hente. Nyere psykologiske metoder tilbyder dig værktøjer til at øge kontrollen over din egen tænkning. Og disse metoder tager din behandling hos Center For Mental Trivsel afsæt i.

Ønsker du at påbegynde et individuelt forløb og genvinde kontrollen over dine egne mentale processer? Så book din første session allerede i dag.

Hvis du oplever, at tankemylder, bekymringer og grublerier giver dig stress eller angstsymptomer, kan du påbegynde din behandling allerede i dag. Den særlige tænkningsstil, der knyttet sig til stress og angst, udfordres og ændres gennem behandling med STRESS- OG ANGSTMETODEN.

STRESS- OG ANGSTMETODEN er en onlineterapeutisk behandling, der tager afsæt i nyeste forskning i krydsfeltet mellem psykologi og hjerneforskning. Ønsker du at komme i gang med din behandling nu, og få genetableret ro i kroppen?

 

KAN JEG HJÆLPE DIG?